It's a Jurnal, Partner, and Storylife

Saturday, 26 November 2011

Penat Sehh tpii Sumpah Best !

pagi tdii pukul 7 baru sampai alor star, memang smart arr. dari 9 malam semalam. naik kebas kaki aku duduk dalam keta tu. abg ipar aq pulak mengantuk, bawak keta melelong, lgii larr aq tak bole nak tido. memang seram doe. tpii oke plak aq, tak de lar pening. 12 setengah kott sampai kat rnr tapah. memang melahap lar kejap. lapar sesangat dah. dapat lar rase bihun kari ?! hemm, sedap jugak muallaf yg masak.

tpii ade org tetibe msg, x der la niat aq nak marah dia. tpii btol what ape aq cakap, dah berawek jgn lar msg aq, kang x pasal awek dia serang aq, x ker naya. hahha x kesah lar, baik pulak malam nie. tersentap kott aq tahu pasal dia. x kesah larr, dunia masing2 dah lain.
tpii sumpah caring jugak dia malam nie. buat aq teringat kisah lame. hahha mereng ker malin, kaw ngan dia dah jdii sejarah lar. fine, x nak lar comment bebanyak sal nie.

tpii ! dah lame gila aq ta balik kedah, memang nyaman gila tengok luar tingkap. tetibe aq buat kesimpulan, nampak bukit buaku yg banyak2, tu maknanye dah sampai perak, kalau bangunan tinggi, kat kl lagi larr tu, hahha, sewel ker ? andaian sendiri. tpii sampai jer negeri aq PERGHH, nampak sawah jer keliling aq. rindu3, hahha. aq sampai kulim tpii trus move on to my dad's house. comel nyer adam.

hehheh. hari nie jer dah dua orang ajak aq tido umah diorg, tpii kalaw mak aq tahu, mesti dia bising. "baik x yah cuti sekolah kalaw x dak kat rumah". ma, itu bukan salah cek, toksah dok marah cek. hahaha, dalam hati jer lar aq brani bersuara.

well, dapat gak aq tengok 'movie' ngan abg aq, jdiilah cetak rompak pun. bes jugak kengkadang bile kita baik ngan adik beradik nie. hahha, hari yg terus menerus aq merapu. oke, got to sleep. besok mata bengkak lagi. ahha, lupe pulak, dia gi oversea, vacation katanya. best siot. haha biarlah hidup org. k, nite :)

kadang2 aq nyesal tpii mesti ade hikmah kan ? [kata2 semangat untuk diri sendiri hari nie :D]

Friday, 25 November 2011

Balik Kampung

waah. memang bes lar malam nie dah nak balik a.star, kampung ku. entah kenapa malam nie aq yg paling awal siap. hehe, selalu kena berleter di saat akhir, sebab lambat sangat dok siap. tpii mintak2 larr jalan tak jem, bole cepat sikit sampai,

hemm, rugi aq tak makan kenyang2, nanti mabuk. hahh padan muke kaw malin :P biorlah ape jadi. masuk keta tido lah ape lagii.
tpii x kan nak tido awal sangat. 3 hari lahh aq tak bole jenguk 'dunia IT' aq. hahha, tak der lah IT mane, baru nak berjinak2.

mak aih. akak suroh bawak laptop, tapii sempat ker nak post anything new ? hemm, try jer lahh. ahha, lupa pulak, aq dah copy gamba budak tue, sian dia tak buat salah pape pun kat aq, tpii tak per. kira bukti lar kan hehhe. oke nak solat pastu dah bole jalan. hometown ! im coming :)

Thursday, 24 November 2011

Jar Of Hearts


No, I can't take one more step towards you
'Cause all that's waiting is regret
Don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, It took so long just to feel all right
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?

Who do you think you are?


Who do you think you are? 

this song was interesting. nice lyrics, deep meaning.  kadang2 bes jugak layan lagu english jiwang. memang smart lahh. nape aq x nampak lagu nie dari awal. bole kena panahan tepatt. hahahh.. dramatic sesangat. pelik lar kaw malin. hahahh, talking nonsense = ='

teringat tetibe

bila kat maktab. dalam hati punya lah "bila nak balik rumah nie" tpii nie bila dah ada atas katil bilk
tudiaa punya lah bosann. napa aq rindu maktab nie ? pelik betui.

kawan aq cakap ..ker rindu org kat situ? err. bole jadii kot, sebab nie first time aq suka orang yg aq tak pandang dia sangat (usya laa tu..) apehal lakk sehh ?

emm. maybe aura kengkawan aq kott, alya najah ngan deanna salihah. eei. apa nie malin. geli pulak cakap sal laki kat sini. tak per lahh. hope enjoy with this :P hehehh. gilaa sikit hari ni>

Puas hati aq,,

hehh. nie first time aq ber'blog'. tah nak cakap. bukak jer fb semua dok cakap pasal homework. "apa ingat aq pun tadak homework". tpii, naty ar start. dripada mengadap fb, aq layan blog aq yg baru berusia 12 minit nie.

sebenarnya tadak benda nak cakap. semalam aq dapat gamba ex aq tengah berkepit ngan makwe baru dia. bukan nak jeles ker apa, tpii agak2 lahh sampai sekarang pun nak salahkan aq dalam hal nie. rugi jugak aq tak copy gambar tu, mestii mahal punya. puas hati aq bila dia hott tgok status aq. padan muka. dah ada awek buat cara ada awek, tak payah nak sibuk hal aq,. janji nak sedapp jah.


btw, thans bebanyak to shahidayah ngan deyla. hahahh. aq nie kura2 menaip. so, malass nak type bebanyak. sesape nak bagi tunjuk ajar dipersilakan dan trimass sangat,