It's a Jurnal, Partner, and Storylife

Monday, 12 March 2012

it was AWESOME !!

i have just check on my thumbdrive-thru (memandai je tambah) HA HA . WA ! i was shocked . there's a lot of my pretty faces . HA HA joking . so hari nie nak introduce myfamily members . WAKAKA tak nak tengok jgn bace k . diulang DONT read if tak nak tengok .


kiri : kakak , abg zahir ( suami akak ) , papa
kanan : mama , aku ( yg comel ) , abang
this is mine . yours ade ke ? HA HA ~sweet moment


introducing this was taken durin EID celebration . wallah . 
same-2 cute kan ? i know it




my sista and me . ma mesti marah tngok cekak pinggang . tak pe lah Once A life .


tak nak laa lupekan TGBians moments . i was very grateful , having nicest friends ever . that thought me lot of benda alah kat dunia nie . kadang2 i buat u all marah sori yek . 0-0 la kan korang pun selalu jugak HA HA . my beloved classmate . ni ha 14th kingdom kita jadi lagi unite k ?
paling centre , paling tinggi . HA HA


and unexcuseable my friends dekat MRSM PDRM , the college that brought me till this stage . THANK korang , kita banyak sweet moments . RINDU habis nie . give a clap *papp , u're listed in my blog . HA HA jumpa lagi nanti , bawak anak-anak time reunion tau . tengok sape paling banyak . yeahh

BFF forever ~!!


before aku end merapu di pagi hari nie , seronok sangat my life gets better sinde masuk TGB . memang bumi tarbiah la katakan . next time I coret2 lagi laa . since Homework tak gerak lagi . tapi chill la kan . " belajar kena enjoy " best ni . hm . baii . HEE
 
i was enchanted to ~ lalala :)

No comments:

Post a Comment