It's a Jurnal, Partner, and Storylife

Friday, 13 April 2012

MEREKA ini penting bagiku (:

today nak corat coret pasal member aku yg lama yg baru semua ade
yg pasti they all my friend tp tak der lah satu FB's friend tu aku kutip
yang highlighted je laa kot to those tak de dalam senarai tak payah hantar flying kick sedas kat aku
 sorry banyak maa
HE HE ( sincere nie )

okayy merapu dushh
klau tahu dulu i dkat mrsm pdrm . hebat ouw kepo dia tak boleh lawan laa
dekat kulim, kedah pernah pergi ? dah maju ouw skrang
no stop ! back to main point MALIN

okayy bismillahirrahmanirrahim . haa ikut ikut HEE
dah tiga tahun aku kat situ mesti la banyak kenangan kann
apa korg tak der ke benda best dlm satu skolah mesti ada kann kan
hari nie nak stori mori banyak banyak pasal org yg slalu ade dalam hati aku
che waahhh dari A to Z
  maap la bosan kan apa nie blog kau ke aku ? aku kan so just shut up nak &^%$# dalam hati kau dapat dosa sorang sorang HAAHHA

mula dengan BFF aku laa panjang nie , ade 8 ouw tapi aku nak list gak sorang2. kalau hmpa baca bangga la sikit . penat buat ni
ini masa balik skolah , BUSUK BUSUK semuanya tapi cheer bebeh tu yg stylo pasal mereka ini
muka ketat pun cover jugak nak bg cun , HA HA itu lah kami 
aku takdak takpa klau tak sapa nak amik gambar kan ?

fewwit tediaa awek(S) cun dah sampai mana dia mana dia taraa
te amo vaneciiao~ ::merepek

meh meh tak habis kenalkan pun nak show off kan jugak my frends HA HA
best ouw dengn mereka enjoyable moment byk telatah baru wakaka
sorry guys aku kutuk dekat sini act kutuk kutuk manja kayyh . okayy noktah

well
so many many many things jadi dengan mereka ini of course la patah jari nak crite
tapi aku ingat sgt kami fly sama sama pegi parit buntar just nak beli baju untuk annual dinner
gila nak mati awal kann kantoi ngn ckgu mau satu geng kena campak JDRM
tp its okay kami hebat mana nak kantoi

kami lagi takdk port yg lg GEMPAK nie yg paling stylo bebeh . rindu kann klau ada kwan2 mcm nie ? :')


tu baru satu
outing sama sama dekat giant
sebab mereka lah aku jadi periang (kot)
ingat lagi makam McD la sambut birthday ke hapa lupa dahh tp ade gambar
jap meh aku tunjuk muka muka cun aww yeckkss HAHA
ni lah dia smua perak nak mkn kat McD baru bukak~ smile(:

elehh setakat makn McD sama sama je pun
apa biarlah bukan selalu Once A Life kan ?
woot woot bukan tu je ingat lagi masa nak PMR bapak best
mcm hantu lg sepah sepah bilik last last kita baca komik ja mlm exam math
tak sedar diri betul smuanya (oppss)

ingat ni muka nak masuk dewan GEMPAK relax je kan . pose lagi tu yaw

pastu pastu ingat lg masa nyanyi lagu sama2 aku simpan lagi aw :')
take our heart~ ( memandaikann kita ubah tajuk )
dah lama jgk tak dengar lagu tu . roomate kat tgb smua boring dah hari hari memekak sbg alarm
oh haa thanx deyla buat video utk aku wlau aku tau hg dendam ngn aku pasal leena muniandy kan ?
HA HA evil gila aku letak kain hg dekat rmbut dia haihh


dah dah pasal hampa cukup sat na nanti aku masuk lg kalau rajin.
next is ~~~ BAPAK panjang HA HA
nak kenalkan kaka ngan abg aku act pelik jgak sbb mereka ini satu batch ja ! entah knapa rapat smpai jadi sedara . mungkin ada KIMIA

mungkinlah

so last last kami end up dgn no contact jgak , sedih jgak tapi tak pe sweet moments tu ade
kan abg ngan kaka kan walau terpisah tiga2
simpan drawing tu baik baik k . penat lukis aww
okayy
yg comel mcm minah arab ni kaka aku , mcm vampire kann ? putih pucat
 sorry la kak i lagi tinggi dari u and u know it HA HA
and i know ur hidung tip top lahh wallah maap kaka
Syahirah Fitriah . MRSM PC , sweet 17 , humble love to mamble HAHA sori kak

dah dah abg aku nie plak act skrang dah tak pggil abg dah nanti maksiat HE HE
tapi aku panggil nie memang vetul abg k no love love maa
dia pun aku tak phm dia lagi lagi laa tak paham mcm mana kami rapat
sedangkan dah laa kenal pun idok kann
Shamel Ikmal sedap kan nama dia , Kelantan , MRSM PDRM
maap tak da gambar takut nak cilok gmbar laki laki HA HA


okayy
klau berckp atas smpai bawah confirm kering blood plasma aku . okayh melampau tu aku tau ! errk

next sambung pulak fuhh asal kau dah penat baca ? tulisan senget benget mcm kau haha main main saja
confirm kena bakar klau korg terasa kan maap lagi ya (:
 dan dan presenting pulak my . .

migty group yeahhhh ! MIGTY 12 mmg gempak la kan best actor and actress dpt kat kitorang
sapu habis lah sumpah happening wlau malu nak berlakon sbb mcm apa lg watak
tp aku narrator je wallah . best ouw
migty nie program lpas PMR yg takde benda lain selain keseronokan
even klau dengar ceramah BAPAK berleter pnjang punya tak kesah dah sebab dah habis PMR kan
time nie sgt seronok weh tp time nie first clash ngan ex aku
activity terlampau extra maksima infinity punya syok sampai cover kan kesedeihan aku masa hilang my baby
yeckss skrg tak dah dulu je baby baby HA HA
patut laa dulu hot aku tak kesah hbgn kitorang dah kemain lg aku mcm org gila time migty nie sorry bro

nie tedia group aku last night nie lepas dinner sempat pose . cun melecun tip top handsome lahh.

tu baru satu tapi mmg yg tu ja ada . kenangan nie~ dah tua bole usha balik tu pun klau blogger tak hapuskan lah
maju ouw org tua zaman nanti . usha fb twitter blog apa lagi yg dari muda kanak kanak smpai ke tua
evolusi kot HA HA boleh wasiatkan pun best
okayy dah ! merapu lagi . (:





okayy dudes , yg atas nie pulak mesti laa HR aku bangga nih bangga nih
aku pun tak paham dgn mereka (photographer) snap time aku pose mcm tu tapi takpalah bukan slalu
muka smua bajet je tapi ni time F3 last year kot sbb f4 dah bubar
tapi bgga laa sikit masa nie ade dua BWP
skrg nie pun dua org naik jadi BWP dua org PKP
power kan kan mereka ?


haa tenok tenok barisan pemimpin perkasa yeahhh
bila usha balik gambar nie sumpa mcm apa lg aku selekeh nak mati
apek jual sayur pun tak selekeh mcm aku . kan kan
tapi takpelah Once A Life kan AHHA
wlau aku tak minat sgt nak kamceng dgn mereka tapi okayy lahh kita smua sahabat kan ?

aku ingt waktu mereka mrh aku . HA HA kesian mereka.
mmg aku tak buat kerja
tapi sekali sekala tlg member apa salhnya ?
act mmg salah aku tp alah aku buat tak tahu *krik krik
HA HA maap kalian (: sy hargai kalian trimass



okayy aku penat

next sambung pulak dg muka muka org berjaya
not mean laa yg takde dlm nie tak berjaye cuma rezeki Allah bagi tak tau bila jah
dalam nie calon calon PKP ade tiga ja MRSM TGB , MRSM PC dan MRSM Taiping
mostly taiping laahh tenok laa muka muka bahagiaa.

seronok masa nie last2 day KIKS wlau tak brapa diraikan =.='
HEHHE tapi okayy la dpt jugak hadiah wlau cuma seketul fail




okayyhh nie sumpa last penat kau baca aku pun rs jugak HE HE

next

takdak dahh haha nanti aku sambung lain
manyak lg maa biasalaa org dah sweet seventeen kan ewah ewah
this is real life eh mestilah HEE tata :D

postedby : MalinBlossom always Blossom