It's a Jurnal, Partner, and Storylife

Thursday, 7 June 2012

Janji Ditepati

okay ini bukan tajuk pasal Datuk Najib turun Kulim ke apa
ini cuma pesanan untuk diri sendiri
aku taktau kenapa bila tengok others macam semangat je buat homework bagai
and resume and so on
but i still dont have that feeling. okay i admit it aku ni PEMALAS

tapi harini katakata ini untuk empunya badan
NUR AMALINA AHMAD FUZI akan struggle gila untuk siapkan 3 homework
sebelum detik 12 malam

bila difikir-fikirkan balik okay i just realize
that i only score in examination based on spot questions
whate ---- man? aku ni banyak sangat main main
never to be regret

SO,
tonight aku akan stay up sampai besok dan siapkan segala homework
mulai harini aku nak tanam semangat SPM and conquer the TRIAL and SPM results in my batch
so tengok la golongan 4flat tu mesti ada aku
tunggulah TGBians

all my family were putting high hopes in me
but i still ignoring it
just relax kononnya perasan pandai sangat

tapi,
their spirits make me notice that IM A STUDENT
so  i should SCORE and succeed
yes. THEIR'S. eventhough they're not really know me
but that's what friends for
THANK YOU FRIENDS.

by : Malin

No comments:

Post a Comment