It's a Jurnal, Partner, and Storylife

Friday, 8 June 2012

Tujuan

Okay, first thing is today's topic is based on the double blog that I have. 
My Blog yang lagi satu tu adalah The Roadway to SPM. Dekat situ I really admit that aku coret tentang cerita menuju SPM. Susah payah, pahit manis dan suka duka menjelang SPM akanku coretkan disana. 
Mungkin lebih feeling. Islamic. Academically. Weird. Tak kisahla.
Then, bila dah tamat SPM kita cerita la pulak the moments after that.
Maybe, kalau rajin.

Lebih formal, of course. Aku kan nak jadi matang! :P Hopefully.

Then apa pulak function blog ni? This Blog aku decide nak catit segala-galanya pasal __MEMORIES__. That's it. Best ke hampeh ke, asalkan kenangan trips, School Years, College Years, and the rest of my life akan tercatat disini. InshaAllah.

Sebenarnya tiada beza pun between both blogs. Yes, both is Mine. My journey as hamba Allah.
Pandai-pandaila nanti aku berlaku adil keatas kedua-dua blog. HEE

Okay, act I just love to blogging. The first and for most reason is to 'plant' the habit of writing/typing in my soul.
Haha Great bukan?
Selain accountant (or other jobs yang berkenaan) aku nak jadi penulis buku.
Penulis la senang kata. Bukan senang. Buku 'Biar Mimpi Sampai ke Bintang' hasil projek SEM aku pun, pecah kepala nak buat.
Ingatkan bagi cikgu nak tolong publishkan, rupanya banyak pembetulan.
Memang tak berjiwa penulis aku ni. Takpela not your luck today.
Allah Maha Pemurah
There's always Him with me :)

honestly : The Learner

No comments:

Post a Comment